VARGA ÉS TSAI KFT.

Termék típusok

Válasszon környezetbarát, energiatakarékos megoldást.

Termékeink

Az OCHSNER a hőszivattyúk széles választékát kínálja 2 kW-tól 2500 kW-ig. 

LEVEGŐ/VÍZ HŐSZIVATTYÚK

OCHSNER AIR (7-78 kW)

Az osztott rendszerű technológia és a vízszintes asztali párologtatók terén szerzett sokéves tapasztalat alapján az OCHSNER AIR készülékek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek az energiahatékonyság, a zajkibocsátás és a működési megbízhatóság tekintetében. A zajkibocsátás még tovább csökkenthető a Super Silent csomagokkal. Akár 65°C előremenő hőmérsékletükkel ezek a készülékek alkalmasak új építési, felújítási projektekhez és radiátorokkal is kombinálhatók.

OCHSNER AIR HAWK (4-14 kW)

Az OCHSNER AIR HAWK hőszivattyú sorozat a nagy hatékonyságot a maximális kényelemmel ötvözi. Az OCHSNER vízszintes asztali párologtatói rendkívül alacsonyan tartják a zajkibocsátást. A zaj tovább csökkenthető a Super Silent csomagokkal. A teljesen moduláló ventilátorok és kompresszorok igényfüggő működést biztosítanak, így nincs szükség puffertartályra.

OCHSNER AIR FALCON (6-10 kW)

Az OCHSNER AIR FALCON gazdaságos megoldás felületfűtéses vagy radiátoros családi házakhoz, valamint bivalens fűtési rendszerekhez. OCHSNER technológiát kínál kiváló ár/teljesítmény aránnyal. A sorozat fénypontja az OCHSNER TRONIC SMART csúcstechnológiás vezérlési technológia. Ez kényelmes, jövőbiztos vezérlést és távoli karbantartást tesz lehetővé.

Geotermikus/szondás hőszivattyúk

OCHSNER TERRA (6-78 kW)

Az OCHSNER sós/vizes talajhőszivattyúk a lehetőségek széles skáláját kínálják a
talaj rendkívül hatékony felhasználására, mint állandó hőtároló fűtésre és HMV-
készítésre. Aktív és passzív hűtés is választható, típustól függően.

Víz/víz hőszivattyúk

OCHSNER AQUA (7-99 kW)

Ahol rendelkezésre áll és a víztörvényeknek megfelelően felhasználható talajvíz, az
OCHSNER talajvíz hőszivattyúk rendkívül vonzó és rendkívül gazdaságos megoldást
kínálnak az épületek fűtésére és a HMV-készítésre. Az OCHSNER víz/víz hőszivattyúk
maximális hatásfokot érnek el, és nagyon megbízható talajvíz hőcserélő technológiával
rendelkeznek.

Melegvizes hőszivattyúk

OCHSNER EUROPA (288-379 liter)

Az OCHSNER EUROPA sorozat melegvizes hőszivattyúi kompakt megoldások a használati melegvíz előállítására. A csak hőszivattyús üzemmódban akár 65°C-os melegvíz-hőmérsékletekkel biztosítják a HMV higiéniát és a legionella elleni teljes védelmet még alacsony levegőhőmérsékleten is. A beépített tartálynak köszönhetően nagyon kicsi a lábnyomuk.

OCHSNER EUROPA MINI (357-373 liter)

Az OCHSNER EUROPA sorozat melegvizes hőszivattyúi önálló megoldások a használati melegvíz előállítására. A csak hőszivattyús üzemmódban akár 65°C-os előremenő hőmérséklettel alacsony levegőhőmérsékleten is biztosítják a HMV higiéniát és a legionella elleni teljes védelmet. A melegvíz tárolása egy külső tartályban történik.

Nagy teljesítményű hőszivattyúk/Ipari hőszivattyúk

Az OCHSNER Energietechnik nagy teljesítményű hőszivattyúkat fejleszt és gyárt magas hőmérsékletekre és teljesítményigényekre. Ezek a csúcstechnológiás hőszivattyúk rendkívül hatékonyan és nagyon alacsony környezetterheléssel használják fel a hőt. Az OCHSNER nagyteljesítményű hőszivattyúi széles alkalmazási körre alkalmasak, és igen változatos hőforrások felhasználására alkalmasak. Az OCHSNER nagyteljesítményű hőszivattyúk alkalmazásai sokrétűek. Használhatók nagy épületek fűtésére, légkondicionálására és HMV ellátására. Tipikus példák közé tartoznak a többszintes épületek, szállodák és éttermek, klinikák, intézmények és oktatási létesítmények, valamint iroda-, kereskedelmi és kiskereskedelmi épületek. Felhasználható az ipari technológiai hő, és akár 130°C-os hőmérséklet is lehetséges. Fűtési hálózatokba integrálva az OCHSNER nagy teljesítményű hőszivattyúk emelik a hőmérsékleti szintet és növelik a hatékonyságot.

Miért válasszon minket?