OCHSNER

Az eredeti OCHSNER anyavállalat 1872-ben alakult családi vállalkozásként.

Az OCHSNER Wärmepumpen GmbH 1978-ban alakult, és kezdetektől fogva az energiatudatosság, az úttörő szellem és az innováció jellemzi.

Az OCHSNER az elsők között kezdte meg Európában a hőszivattyúk ipari gyártását, és jelenleg nemzetközileg is az iparág egyik technológiai vezetőjeként tartják számon.

Az OCHSNER hőszivattyúkat Ausztriában gyártják, kizárólag kiváló minőségű komponensek beépítésével. A jelentős ügyfelek között találhatjuk nemzetközi ipari létesítmények kivitelezőit, az amerikai haditengerészetet és a NASA-t is.

1992 óta Karl OCHSNER és csapata kizárólag a hőszivattyúszektorra, hőszivattyúk fejlesztésére és gyártására fókuszál.

A fűtési és melegvíz készítési alapfunkció mellett az OCHSNER lehetőséget biztosít a háza hűtésére, medencéjének fűtésére, fotovoltaikus rendszerek integrálására a hőszivattyúhoz, internetes elérésre, épületfelügyeleti rendszerhez csatlakozásra.

A kiváló minőségű hőszivattyúkat Európában EHPA-tanúsítvánnyal ismerik el. Csak azok a hőszivattyúk jogosultak erre a tanúsítványra, amelyeket a legszigorúbb feltételek között teszteltek független intézetek, és gyártójuk teljesítette a szervizelési és dokumentációs követelményeket.

Az OCHSNER az első, és jelen pillanatban az egyetlen olyan gyártó, amely megszerezte az EHPA-tanúsítványt a melegvizes hőszivattyúk terén.

Számos műszaki tulajdonsággal az OCHSNER bebizonyítja technológiai és minőségi előnyeit Az OCHSNER hőszivattyúi évek óta hatékonysági rekordokat értek el, alacsony zajszint felső értékeit és a legkisebb fűtési költségeket biztosítják. Az OCHSNER az energiahatékonyság élvonalában van a geotermikus energia terén.

A családi házaktól, a többszintes lakóépületektől és a teljes lakótelepektől az iroda-, kereskedelmi és középületekig, valamint sport- és kulturális létesítményektől a termelési és raktárcsarnokokig az OCHSNER a megfelelő technológiát és a legmegfelelőbb rendszert kínálja a hőszivattyúk terén.

Az OCHSNER célkitűzése, hogy a környezeti energia használatával járuljon hozzá a közös nemzeti és globális energiaellátás megoldásához.

A környezeti hő optimális hasznosításának köszönhetően az OCHSNER hőszivattyúk a leggazdaságosabb és legidőtállóbb fűtési és aktív hűtési rendszert jelentik a felhasználók számára.

Ma több mint 150 000 OCHSNER HŐSZIVATTYÚ üzemel és mind kifogástalanul.


Az OCHSNER a legmagasabb hatékonyság, a megbízhatóság és a hosszú élettartam jelképe.
Az OCHSNER a teljes termékválasztékot kínálja 2 kW-tól 2 500 kW-ig a levegő, talaj vagy víz hőforrás számára.


www.ochsner.com